Star Wars: Οι κλασσικές ταινίες είναι αλλαγμένες στο Disney Plus - Αυτές είναι οι διαφορές

Έρχονται πρώτη φορά σε 4K αναλύσεις
14 Νοεμβρίου 2019 14:57
Star Wars: Οι κλασσικές ταινίες είναι αλλαγμένες στο Disney Plus - Αυτές είναι οι διαφορές

Το Disney Plus άνοιξε τις πύλες του για την αγορά της Αμερικής και λίγων ακόμη χωρών στις 12 Νοεμβρίου, έχοντας μια μεγάλη γκάμα από ταινίες και σειρές της εταιρίας και πολλών ακόμη «γιγάντων». Προφανώς και δε θα μπορούσαν να λείπουν οι θρυλικές ταινίες Star Wars, όπως το A New Hope, The Empire Strikes Back και Return of the Jedi. Μάλιστα, κατέφθασαν αναβαθμισμένες, αφού υπάρχει η επιλογή για 4K ανάλυση.

Ωστόσο, οι φανατικοί των ταινιών του Lucas παρατήρησαν ότι οι νέες αυτές εκδόσεις έχουν μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές. Συγκεκριμένα, στις ταινίες που μπορούν να δούν οι συνδρομητές του Disney Plus η διάσημη σκηνή του Han Solo με τον Greedo έχει αλλάξει ελαφρώς από τις αρχικές εκδόσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δίπλα-δίπλα τις εκδόσεις και να εντοπίσετε τις διαφορές:

Άλλη μια νέα αλλαγή είναι το ολοκαίνουργιο intro που αν έχετε δει το “The Mandalorian” θα σας είναι γνωστό. Επίσης, η πιο σημαντική αλλαγή έχει γίνει στην εικόνα των ταινιών, αφού πλέον υποστηρίζουν 4K ανάλυση και έρχονται λιγάκι διορθωμένες στην απεικόνιση και στο χρώμα.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως όλες οι ταινίες Star Wars βρίσκονται διαθέσιμες από την πρώτη ημέρα στο Disney Plus.