A Million Little Pieces: Ο Aaron Taylor-Johnson προσπαθεί να ορθοποδήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλει να βγει από ένα χρόνιο αδιέξοδο που του στέρησε τα πιο ουσιαστικά στη ζωή
14 Νοεμβρίου 2019 06:29
A Million Little Pieces: Ο Aaron Taylor-Johnson προσπαθεί να ορθοποδήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα A Million Little Pieces όπου την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η Sam Taylor-Johnson, με τον σύντροφό της, Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King, Nocturnal Animals) να αναλαμβάνει κεντρική ερμηνεία εδώ.

Η ταινία αντλεί υλικό από το ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο του James Frey, όπου ο ήρωας γνωρίζεται με αρκετές διαφορετικές περιπτώσεις ατόμων σε ένα κέντρο απεξάρτησης. Στο μέρος αυτό ο νεαρός θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του ώστε να αποτοξινωθεί από ψυχοτρόπες ουσίες. Στην κλινική αυτή θα έρθει σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα εθισμού και θα μάθει αρκετά και για τον ίδιο του τον εαυτό μέσα από την συναναστροφή του με τους υπόλοιπους ασθενείς. Στο νέο του ξεκίνημα, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει η φιλία του με έναν μαφιόζο (Billy Bob Thornton), αλλά και ο έρωτάς του για μία άλλη θεραπευόμενη (Odessa Young), παρέχοντάς του τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να βγει από μία κατάσταση που τον βασάνιζε μέχρι τώρα.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Charlie Hunnam, Giovanni Ribisi, David Dastmalchian και η Juliette Lewis.

Το A Million Little Pieces έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: