After Class | O Justin Long πρωταγωνιστεί στη νέα, συγκινητική ταινία του Daniel Schechter (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μία δυνατή, σύγχρονη ιστορία αποδοχής και αλληλοκατανόησης αποκαλύπτεται
05 Νοεμβρίου 2019 11:05
After Class | O Justin Long πρωταγωνιστεί στη νέα, συγκινητική ταινία του Daniel Schechter (ΒΙΝΤΕΟ)

H Gravitas Ventures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη οικογενειακή κωμωδία-δράμα του After Class του Daniel Schechter (Life of Crime, Supporting Characters), με τους Justin Long και Fran Drescher να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν καθηγητή κολλεγίου (Long) στη Νέα Υόρκη ο οποίος θέλει η τάξη του να είναι ένα άνετο περιβάλλον για τους μαθητές του που να εμπνέει ασφάλεια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματός του τα παιδιά θα ανοιχτούν για πολύ περισσότερα απ’ όσα θα ήθελαν να ξέρουν άλλοι για τους ίδιους, κάτι που θα κάνει τον ήρωα να αναλογιστεί πιο σοβαρά το πώς να κινηθεί από εδώ και πέρα όσον αφορά το θέμα της διδασκαλίας. Αφότου η παραπάνω μέθοδός του εγείρει αντιδράσεις, ο άνδρας θα στραφεί στη σχέση που έχει με την οικογένειά του, τα μέλη της οποίας προσπαθούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η άρρωστη γιαγιά τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Richard Schiff, Lynn Cohen, Kate Berlant και ο Michael Godere.

Το After Class αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: