Halloween Kills: Δείτε μια αποκαλυπτική ματιά από τα γυρίσματα του sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς επέζησε ο Michael Myers;
01 Νοεμβρίου 2019 12:58
Halloween Kills: Δείτε μια αποκαλυπτική ματιά από τα γυρίσματα του sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την τεράστια επιτυχία του reboot του θρυλικού Halloween, η ιστορία της Laurie Strode θα ολοκληρωθεί τελικά με μια νέα τριλογία ταινιών. Αυτόν τον καιρό λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του sequel του Halloween (2018) με τίτλο "Halloween Kills"και η πρωταγωνίστρια Jamie Lee Curtis συνεχίζει να κάνει tease από τον Twitter λογαριασμό της με πλούσιο υλικό από το πλατό.

Αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα ένα behind the scenes video με έντονες σκηνές και φυσικά μια πρώτη ματιά στο πώς επιστρέφει ο Michael Myers, μετά το φινάλε της νέας "Νύχτας με τις Μάσκες", καθώς φαίνεται να στέκεται για μερικά καρέ μπροστά από το φλεγόμενο σπίτι των Strode. 

To πώς ακριβώς δραπετεύει o Myers από την παγίδα που του έστησαν, θα το μάθουμε στο "Kills", αλλά σίγουρα η κόρη της Laurie, Karen (Judy Greer) και η εγγονή της, Allyson (Andi Matichak) κινδυνεύουν πλέον ακόμη περισσότερο από τον μαινόμενο δολοφόνο. 

Στις αρχές του Οκτώβρη η Curtis είχε δημοσιεύσει μια πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα μέσα από το μακιγιάζ. 

ΤοHalloween Kills έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου 2020, ενώ το Halloween Ends για τις 15 Οκτωβρίου 2021.