The Murder of Nicole Brown Simpson: Το χρονικό ενός φρικτού εγκλήματος αναβιώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η υπόθεση του βίαιου θανάτου της Nicole Brown Simpson ανοίγει πια στη μεγάλη οθόνη
18 Οκτωβρίου 2019 10:00
The Murder of Nicole Brown Simpson: Το χρονικό ενός φρικτού εγκλήματος αναβιώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ The Murder of Nicole Brown Simpson, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Daniel Farrands ενώ ο Michael Arter επιμελήθηκε το σενάριο, με πρωταγωνιστές τους Mena Suvari, Taryn Manning (Orange is the New Black), και τον Nick Stahl (Sin City).

Το εν λόγω έργο βασίζεται σε αληθινή ιστορία, στην υπόθεση ενός ειδεχθούς φόνου που συνέβη το 1994 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτού της Nicole Brown Simpson (Suvari), πρώην συζύγου του διάσημου Αμερικανού ποδοσφαιριστή και ηθοποιού O.J. Simpson (Gene Freeman) ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος. Εν προκειμένω, αναλύεται τί συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες πριν δολοφονηθεί η παραπάνω γυναίκα, με την αφήγηση να γίνεται μέσα από την δική της οπτική γωνία.

Το cast συμπληρώνουν εδώ οι: Bianca Brigitte Van Damme (Assassination Games), Agnes Bruckner, Drew Roy, Matthew Bellows και ο Paul Sloan.

Το The Murder of Nicole Brown Simpson αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Signature Entertainment στις 9 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: