Elton John: Το remake του Lion King ήταν “μεγάλη απογοήτευση”

“Έσφαξαν τη μουσική της ταινίας”
17 Οκτωβρίου 2019 11:56
Elton John: Το remake του Lion King ήταν “μεγάλη απογοήτευση”

Το remake του The Lion King της Disney είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις πιο εμπορικές live-action ταινίες της χρονιάς, αφού ξεπέρασε το $1 δισεκατομμύριο στο box office, γεμίζοντας τα ταμεία της εταιρίας. Τώρα, ο διάσημος μουσικός Elton John, παρόλο που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν το “Circle of Life”, προέβη σε μια δήλωση που αφορά το remake της ταινίας.

Σε συνέντευξή του στο GQ U.K. ο θρυλικός ερμηνευτής “κατέκρινε” το remake της Disney, λέγοντας πως η μουσική του ήταν τεράστια απογοήτευση.

Το remake του Lion King ήταν τεράστια απογοήτευση για εμένα, επειδή πιστεύω πως “έσφαξαν” τη μουσική του. Στην original ταινία το soundtrack έπαιξε τεράστιο ρόλο, αλλά στο remake δεν είχε το ίδιο αντίκτυπο. Δεν υπήρχε ούτε η μαγεία, αλλά ούτε και η χαρά.

Ο John στάθηκε και στην εμπορική επιτυχία του soundtrack, λέγοντας πως η αρχική έκδοση του 1994 είχε ισχυρότερη αποδοχή από τον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τον Elton John να ερμηνεύει το «Circle of Life» μέσα από το επίσημο VEVO κανάλι της Disney.