Stay Out Stay Alive: Ένα οργισμένο πνεύμα από τον Πυρετό του Χρυσού απελευθερώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα πάρει εκδίκηση από όποιον ζητά άπληστα τα εύκολα πλούτη
17 Οκτωβρίου 2019 07:45
Stay Out Stay Alive: Ένα οργισμένο πνεύμα από τον Πυρετό του Χρυσού απελευθερώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ υπερφυσικού τρόμου Stay Out Stay Alive την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Dean Yurke, με πρωταγωνιστές τους Barbara Crampton, Christina July Kim, και Sage Mears.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία ομάδα πεζοπόρων οι οποίοι βαθιά σε ένα δάσος, ανακαλύπτουν ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο του 19ου αιώνα στο Yosemite, της Καλιφόρνια. Ωστόσο, εξαιτίας μίας σεισμικής δόνησης ένα από τα μέλη της παρέας τους παγιδεύεται κάτω από έναν βράχο μέσα σε μία από τις σήραγγες του μέρους αυτού.

Τώρα πια καλούνται να επιλέξουν αν θα σώσουν την φίλη τους σπεύδοντας για βοήθεια σε έναν από τους δασονόμους της περιοχής ή να κάνουν κάτι οι ίδιοι για να παραμείνουν στα χέρια τους τα πολύτιμα εύρετρα που εντόπισαν κρυφά εκεί. Με την κρίση τους να θολώνει από την απληστία αποφασίζουν να κατέβουν εκείνοι και να την απεγκλωβίσουν με ό,τι μέσο έχουν. Ωστόσο, θα διαπιστώσουν πως μέσα στα σκοτεινά τούνελ όπου βαδίζουν δεν είναι μόνοι τους. Μία μοχθηρή παρουσία από την αντιπέρα όχθη, προερχόμενη από τα ειδεχθή εγκλήματα που υπέστησαν αυτόχθονες Αμερικανοί τον 19ο αιώνα, απελευθερώνεται και βάλλεται να τους κάνει κακό.

Το Stay Out Stay Alive αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 26 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: