Ο Christopher Lloyd και η Connie Nielsen θα παίξουν στο θρίλερ δράσης ‘Nobody’

Συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον σταρ του ‘Better Call Saul’, Bob Odenkirk
16 Οκτωβρίου 2019 09:43
Ο Christopher Lloyd και η Connie Nielsen θα παίξουν στο θρίλερ δράσης ‘Nobody’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, ο βραβευμένος με Emmy, Christopher Lloyd (Taxi, Back to the Future, Who Framed Roger Rabbit) και η Connie Nielsen (Gladiator, Wonder Woman, I Am the Night) θα πλαισιώσουν υποκριτικά τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, πρωταγωνιστή του Better Call Saul, Bob Odenkirk (Breaking Bad, The Post) στο action θρίλερ Nobody της Univeral Pictures.

Συγκεκριμένα, ο Lloyd θα μας συστηθεί εδώ ως ο γονέας του ήρωα της ταινίας, ενώ η Nielsen την μητέρα του.

Εν προκειμένω, στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Ilya Naishuller (Hardcore Henry), με τον Derek Kolstad (John Wick) να επιμελείται το σενάριο.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Hutch’ έναν φιλήσυχο πατέρα και χαμηλών τόνων άνθρωπο που μένει στα προάστια της πόλης. Όσα δυσάρεστα έχει βιώσει, τα απωθεί από το μυαλό του για χάρη της οικογένειάς του όμως ο επί χρόνια συσσωρευμένος του θυμός θα ξεσπάσει όταν δύο κλέφτες διαρρήξουν το σπίτι του. Ορμώμενος από αυτήν την οργή ο ‘Hutch’ θα πάρει έναν βίαιο και αιματηρό δρόμο που τελικά θα τον αναγκάσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με όσα κρατούσε καλά κρυμμένα και πάσχιζε να ξεχάσει.

Πίσω από την παραγωγή του project θα βρίσκονται οι David Leitch και Kelly McCormick μέσω της 87North, ο Braden Aftergood εκπροσωπεί την Eighty Two Films, ο Jay Polidoro θα επιβλέπει τις διαδικασίες εκ μέρους της Universal ενώ μεταξύ άλλων ο Odenkirk και ο Marc Provissiero θα επωμιστούν ανάλογα καθήκοντα για λογαριασμό της Odenkirk Provissiero Entertainment.

Το Nobody έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 14 Αυγούστου του 2020.