Joker: O Joaquin Phoenix θέλει πολύ ένα sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι"
11 Οκτωβρίου 2019 19:49
Joker: O Joaquin Phoenix θέλει πολύ ένα sequel (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Joker είναι η ταινία για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος και το ίντερνετ τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα. Έχει καταφέρει να αποσπάσει ποικίλα σχόλια και να προκαλέσει αντιδράσεις για την υπερβολική βία και τα ευαίσθητα θέματα που θίγει. Εμπορικά επίσης τα πηγαίνει περίφημα και μένει να δούμε πόσα εκατομμύρια θα είναι η τελική του συγκομιδή στο box office. 

Επομένως, με όλον αυτόν τον ντόρο η συζήτηση για μια πιθανή συνέχεια του Joker εντείνεται, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί πρόσφατα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips. Τώρα, ο Joaquin Phoenix μίλησε για τις πιθανότητες ενός sequel του Joker σε μια νέα του συνέντευξη στο Popcorn. 

O τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Arthur Fleck ως έναν ονειρεμένο ρόλο που επιτέλους κατάφερε να παίξει:

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως έναν ονειρεμένο ρόλο, αλλά τώρα, ειλικρινά, δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι. 

Προσθέτει επίσης μια υπόνοια για το ότι ο ίδιος του και ο Phillips έχουν παίξει με την ιδέα ενός Joker 2

Μιλάω συνεχώς με τον Todd για το τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Γενικότερα, μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί, αλλά πιο συγκεκριμένα εάν υπάρχει κάτι άλλο στον Joker που μπορεί να έχει ενδιαφέρον.

"Δεν ξέρω εάν υπάρχει να πούμε κάτι περισσότερο. Εγώ και ο Todd όμως θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη στα γυρίσματα εάν γινόταν. Επειδή όλο αυτό έμοιαζε ατελείωτο και όλες αυτές οι πιθανότητες με το που μπορούμε να πάμε τον χαρακτήρα." είπε κλείνοντας το κεφάλαιο sequel. 


SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ JOKER

Το Joker άλλωστε με την αφηγηματική δομή που έχει αφήνει πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη. Το ασαφές φινάλε του Phillips αφήνει στην κρίση του καθενός το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, επομένως θα μπορούσε σε ένα πιθανό sequel να συνεχιστεί η ιστορία. 


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Phoenix παρακάτω.