Earthquake Bird: Η Alicia Vikander μπλέκει σε ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι (BINTEO)

Και σύντομα η σταρ του ‘Tomb Raider’ θα βρεθεί ύποπτη ακόμη και για φόνο
11 Οκτωβρίου 2019 16:48
Earthquake Bird: Η Alicia Vikander μπλέκει σε ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι (BINTEO)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ μυστηρίου Earthquake Bird την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Wash Westmoreland αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Susanna Jones, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander (Tomb Raider, The Danish Girl, Ex Machina).

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται εν έτει 1989 στο Τόκιο, όπου η ‘Lucy Fly’ (Vikander), μια νεαρή γυναίκα μπαίνει στην λίστα υπόπτων της αστυνομίας για την εξαφάνιση και πιθανή δολοφονία της φίλης της, ‘Lily Bridges’ (Riley Keough) όταν αποκαλύπτεται το ερωτικό τρίγωνο που υπήρξε ανάμεσα σε αυτές και σ’ έναν γοητευτικό φωτογράφο, τον ‘Teiji’ (Naoki Kobayashi).

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jack Huston, Kiki Sukezane, Ken Yamamura, Crystal Kay και η Yurino. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται ο Ridley Scott.

Το Earthquake Bird έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου του 2019 ενώ στην streaming πλατφόρμα του Netflix θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Νοεμβρίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: