Με το ‘The Cat and the Moon’ ο Alex Wolff κάνει ένα φιλόδοξο σκηνοθετικό ντεμπούτο (BINTEO)

Και μας παραδίδει ένα νεανικό δράμα όπου ψάχνει να βρει τον εαυτό του
04 Οκτωβρίου 2019 18:47
Με το ‘The Cat and the Moon’ ο Alex Wolff κάνει ένα φιλόδοξο σκηνοθετικό ντεμπούτο (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης The Cat and the Moon, με τον πρωταγωνιστή του Hereditary, Alex Wolff (Jumanji: Welcome to the Jungle, Stella's Last Weekend), να κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα της σκηνοθεσίας, υπογράφοντας παράλληλα το σενάριο και ερμηνεύοντας κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν έφηβο, τον ‘Nick’ (Wolff) που επισκέπτεται την Νέα Υόρκη, ενώ η μητέρα του έχει μόλις μπει σε ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης. Ο νεαρός θα μείνει στον ‘Cal’ (Mike Epps), έναν μουσικό της Jazz και φίλο του πατέρα του. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πόλη θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης που θα τον φέρει σε επαφή με δυσκολίες αλλά και με πολύτιμες εμπειρίες οι οποίες θα τον προετοιμάσουν να μπει σε μία πιο ώριμη φάση της ζωής του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Skyler Gisondo, Alex Wolff, Stefania LaVie Owen, Giullian Yao Gioiello, και ο Tommy Nelson.

Το The Cat and the Moon αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: