Star Wars: Θα μάθουμε τελικά ποια είναι η Rey στο The Rise of Skywalker

Όπως αποκαλύπτει ο σεναριογράφος Chris Terrio
03 Οκτωβρίου 2019 19:45
Star Wars: Θα μάθουμε τελικά ποια είναι η Rey στο The Rise of Skywalker

Ποια είναι η Rey; Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της sequel τριλογίας του Star Wars που ακόμη δεν έχει απαντηθεί. Η scavenger από τον Jakku με την ισχυρή σύνδεση με το Force που κατέληξε να γίνει παντοδύναμη Jedi και μαθητευόμενη του Luke Skywalker και να νικήσει στην πρώτη της επαφή με lightsaber τον Kylo Ren. 

Στο The Last Jedi, ο Rian Johnson προσπάθησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα για τους γονείς της Rey και τελικά μάθαμε πως ήταν...απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Αυτό ίσως και να είναι ένα τέχνασμα του Kylo Ren και να αλλάξει στo Episode IX. Ο σεναριογράφος του The Rise of Skywalker, Chris Terrio, σε μια νέα του συνέντευξη είπε πως το ερώτημα "Ποια είναι η Rey" ήταν μια από τις βάσεις της ανάπτυξης του φιλμ. 

Μιλώντας στο Empire είπε πως το ερώτημα αυτό δεν είναι μόνο να μάθουμε περισσότερα για τους γονείς της Rey αλλά και σε ποια πλευρά βρίσκεται πνευματικά:

Ένα από αυτά είναι απλό ερώτημα: Ποια είναι η Rey; Πρόκειται για μια ερώτηση που ο κόσμος αναρωτιέται όχι μόνο κυριολεκτικά αλλά και από πνευματικής πλευράς. Πως γίνεται η Rey να είναι ο πνευαμτικός διάδοχος των Jedi; Συνεχώς επιστρέφαμε σε αυτό το ερώτημα. Πώς μπορούμε να δώσουμε μια απάντηση που να είναι ικανοποιητική όχι μόνο από πλευράς γεγονότων -επειδή σαφέστατα ο κόσμος ενδιαφέρεται για το εάν υπάρχουν κι άλλες πτυχές στην ιστορία της Rey- αλλά και από πλευράς του ποια είναι σαν χαρακτήρας. Πώς θα βρει το κουράγιο, την θέληση και την ψυχική δύναμη για να συνεχίσει όλα αυτά που κληρονόμησε; 

Σε σκηνοθεσία J.J. Abrams στο The Rise of Skywalker πρωταγωνιστούν οι: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Keri Russell, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant.

To Star Wars: The Rise of Skywalker θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου 2019.