Το trailer του El Camino επιβεβαιώνει την μοίρα του Walter White

Και είναι αυτό που πιστεύαμε εξ' αρχής
28 Σεπτεμβρίου 2019 13:33
Το trailer του El Camino επιβεβαιώνει την μοίρα του Walter White

Οι fans του Breaking Bad μπορούν πλέον να αφήσουν πίσω τους μια θεωρία που μένει αναπάντητη από το αριστουργηματικό Felina φινάλε της σειράς. Το trailer του El Camino που δημοσιεύθηκε πριν μερικές μέρες ήταν αποκαλυπτικό...τόσο όσο έπρεπε, σχετικά με το το που θα οδηγηθεί η ιστορία με τον Jesse (Aaron Paul) και τη ζωή του μετά την απόδραση από τη ναζιστική συμμορία. 

Μια λεπτομέρεια στην αρχή του trailer ειναι αυτή που επιβεβαιώνει την μοίρα του Walter (Bryan Cranston), o οποιος για αρκετούς θεωρούνταν...ζωντανός μιας και δεν είδαμε ποτέ το πτώμα ή την ιατροδικαστική απόφαση. Ωστόσο, στο trailer βλέπουμε τον Jesse να ακούει στο ραδιόφωνο για πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή πυρών όπου βρέθηκε. 

Ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής ακούγεται να λέει: 

Όταν η Αστυνομία του Albuquerque έφτασε στο σημείο ανακάλυψε τα πτώματα 9 θυμάτων.

Το ότι το πλήρες trailer της sequel ταινίας του Breaking Bad εστιάζει σε ένα αστυνομικό ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου τυχαίο. Και αυτό διότι αποτελεί επιβεβαίωση ότι πράγματι ο Walter White είναι νεκρός.

Στο κρυσφήγετο της συμμορίας ο Walt καταφέρνει να σκοτώσει τον αρχηγό τους, jack, τους Kenny, Frankie, Matt, Lester και δύο ακόμη ανώνυμους συμμορίτες. Ο Jesse, επίσης, καταφέρνει να πνίξει τον Todd και έτσι μαζί με το πτώμα του Walter, έχουμε σύνολο 9 νεκρούς. 

Εάν λάβουμε υπόψιν πόσο προσοχή στη λεπτομέρεια δίνει ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Breaking Bad, Vince Gilligan, και έτσι με αυτό το στοιχείο, ίσως να θέλει να κατευνάσει τις προσδοκίες των fans για κάποια εμφάνιση του μεγάλου "Heisenberg". Ωστόσο μια εμφάνιση του μέσω flashbacks ή ψευδαισθήσεων του Jesse δεν αποκλείεται να υπάρξει.

Δείτε ξανά το ατμοσφαιρικό trailer της sequel ταινίας του Breaking Bad πατώντας εδώ.

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο Netflix.