Στο ‘Proxima’ ένα διαστημικό ταξίδι χωρίζει την Eva Green και το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η μία θα υπομείνει την απουσία της άλλης για έναν ολόκληρο χρόνο
27 Σεπτεμβρίου 2019 11:19
Στο ‘Proxima’ ένα διαστημικό ταξίδι χωρίζει την Eva Green και το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο διαστημικό θρίλερ-δράμα Proxima την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Alice Winocour επιμελούμενη και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Jean-Stéphane Bron, και  με πρωταγωνίστρια την Eva Green (Penny Dreadful, Kingdom of Heaven)

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Sarah’ (Green), μία Γαλλίδα αστροναύτη η οποία βρίσκεται σε ειδική εκπαίδευση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, στην Κολωνία. Είναι η μόνη γυναίκα που πρόκειται να λάβει μέρος σε ένα πολύ φιλόδοξο και επίμοχθο διαστημικό εγχείρημα που είναι στα σκαριά. Ζει μαζί με την επτάχρονη κόρη της, ‘Stella’ (Zélie Boulant). Η νέα μητέρα αισθάνεται τύψεις που δεν μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με το κοριτσάκι της. Η υπερβολική αδυναμία που της έχει αρχίζει όμως να γίνεται ανησυχητική. Μόλις ανακοινώνεται και επίσημα η συμμετοχή της στην διαστημική αποστολή “Proxima” που ετοιμάζεται και η οποία θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα, αφού οι δυναμικές στην σχέση μητέρας και κόρης θα επηρεαστούν σε σημαντικό βαθμό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Matt Dillon, Sandra Hüller, Lars Eidinger, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate και ο Vitaly Jay.

Το Proxima αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στην Γαλλία στις 27 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: