Στο ‘American Son’ η Kerry Washington και ο Steven Pasquale βιώνουν μία τραγωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ψάχνουν απεγνωσμένα απαντήσεις στην υπόθεση εξαφάνισης του γιου τους
23 Σεπτεμβρίου 2019 20:41
Στο ‘American Son’ η Kerry Washington και ο Steven Pasquale βιώνουν μία τραγωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο κινηματογραφικό δράμα American Son του Kenny Leon το οποίο βασίζεται στο αντίστοιχο διάσημο θεατρικό έργο του Broadway, ενώ εν προκειμένω σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan και τον Eugene Lee.

Το εν λόγω φιλμ αφορά την ‘Kendra Ellis-Connor’ (Washington), την μητέρα ενός έφηβου αγοριού το οποίο εξαφανίζεται. Μαζί με τον σύζυγό της (Pasquale) πασχίζουν να συλλέξουν ό,τι μπορεί να φανεί χρήσιμο προκειμένου να βρεθεί ο γιος τους. Οι γονείς του παιδιού έχουν μιλήσει ήδη με τον επικεφαλής της έρευνας που έχει ξεκινήσει κάποιο αστυνομικό τμήμα του Miami, στην Νότια Florida και μία αγωνιώδης πορεία αναζήτησης αρχίζει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις δυναμικές των οικογενειακών δεσμών του ζευγαριού.

Το American Son έχοντας πραγματοποιήσει κιόλας παγκόσμιο άνοιγμα στο φετινό Φεστιβάλ του Toronto αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: