To El Camino είναι για τους fans του Breaking Bad και μόνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε μια πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα
19 Σεπτεμβρίου 2019 17:56
To El Camino είναι για τους fans του Breaking Bad και μόνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησαν στο THR οι Vince Gilligan και Aaron Paul ενόψει της sequel ταινίας του Breaking Bad όπου αποκαλύφθηκαν ζουμερές πληροφορίες, ενώ οι δυό τους πόζαραν στο φακό.

Οι μέρες για την πρεμιέρα του El Camino πλησιάζουν και το hype ανεβαίνει κατακόρυφα για αυτό και δόθηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω και απεικονίζει τον Jesse μετά την απόδρασή του. 

Μάθαμε πως εκτός του Skinny Pete του Charles Baker και ο Badger του Matt Jones θα εμφανιστεί, μαζί με άλλους 10 συνολικά γνωστούς χαρακτήρες του σύμπαντος, τους οποίους για λόγους spoiler δεν αποκαλύφθηκαν. 

Τα γυρίσματα του σόου έγιναν στην Αλμπουκέρκη, εκεί ακριβώς που γυριζόταν και το Breaking Bad, κάτω από άκρα μυστικότητα και διήρκησαν 50 ημέρες. Μάλιστα, ένα μέλος του cast που δεν κατονομάζεται -και σίγουρα θα πυροδοτήσει θεωρίες πως ίσως να είναι ο Bryan Cranston- αναγκαζόταν να έρχεται με ιδιωτικό jet στο πλατό. Όταν έγραφαν οι κάμερες, τα πλατό μάλιστα ήταν καλυμμένα από διάφορες νταλίκες και κατασκευές ώστε να μην μπορεί να δει κανείς από έξω τι συμβαίνει. 

O Vince Gilligan, πάντα πρόθυμος να μιλήσει εκτενώς για τη δουλειά του, είπε πως αν και προσπάθησε να κάνει το El Camino ελκυστικό σε όσους δεν είναι fans του Breaking Bad, τελικά κατάλαβε πως ήταν μάταιο. Επομένως, η ταινία απευθύνεται στους fans και μόνο του σόου: 

Εάν μετά από 12 χρόνια δεν έχετε δει το Breaking Bad ακόμα, μάλλον δεν θα το ξεκινήσετε και τώρα. Εάν το κάνετε ελπίζω αυτή η ταινία να είναι αρκετά ελκυστική σε εσάς σε ένα βαθμό, όμως δεν έχω καμία αμφιβολία πως δεν θα το απολαύσετε το ίδιο. Δεν καθυστερούμε για να εξηγήσουμε πράγματα σε ένα μη-Breaking Bad κοινό. Το σκέφτηκα αυτό όταν ξεκίνησα να γράφω το σενάριο και είπα μήπως υπάρχει τρόπος να έχω την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μήπως υπάρχει ένας τρόπος να εξηγήσω κάποια πράγματα στο κοινό. Εάν υπήρχε ένας τρόπος να το κάνω, τότε μου ξέφυγε. 

Ο Giligan αποκάλυψε ότι σκεφτόταν την ιστορία του El Camino λίγο πριν το φινάλε του Breaking Bad: 

Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, επειδή δεν ήξερα εάν θα καταφέρω να κάνω κάτι με αυτό. Είπα στον εαυτό μου "Τι συνέβη στον Jesse;" Τον βλέπουμε να φεύγει με το αυτοκίνητο και στο μυαλό μου, έφυγε με ένα happy ending. Όσο, όμως, τα χρόνια περνούσαν σκεφτόμουν "Πώς αυτό το τέλος -ας το πούμε φινάλε, ούτε χαρούμενο ούτε λυπηρό- θα έμοιαζε;"

Στην αρχή η ιδέα του El Camino ήταν να γίνει μια ταινία μικρού μήκους. Όταν όμως συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της Sony Pictures και του Netflix, αυτοί του έδωσαν το πράσινο φως για να γίνει κανονική ταινία. 

Με τη σειρά του ο "Jesse" εξήγησε τους λόγους που δέχθηκε να επιστρέψει λέγοντας:

Είμαι σαν οποιονδήποτε άλλον σε αυτόν τον κόσμο, θεωρώ πως ο Vince και η ομάδα του πραγματικά παρέδωσαν ένα τέλειο φινάλε στο Breaking Bad, οπότε γιατί να το πειράξεις; Αλλά μιλάμε για τον Vince παίδες. Θα ακολουθούσα τον Vince μέσα στη φωτιά. Τόσο πολύ τον εμπιστεύομαι. Θα έκανα ό,τι μου ζητούσε. 

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix