El Camino: "Ζεσταθείτε" για την πρεμιέρα της συνέχειας του Breaking Bad (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα σπέσιαλ βίντεο ανασκόπηση
10 Σεπτεμβρίου 2019 19:50
El Camino: "Ζεσταθείτε" για την πρεμιέρα της συνέχειας του Breaking Bad (ΒΙΝΤΕΟ)

Το hype για την sequel ταινία του Breaking Bad ανεβάζει απότομα στροφές καθώς απέχουμε ακριβώς έναν μήνα από την πρεμιέρα της, χωρίς να έχουμε δει καν ούτε ένα καρέ από αυτή, παρά μόνο ένα teaser ανακοίνωσης. Τώρα, το Netflix θέλει να "ζεστάνει" σωστά την ατμόσφαιρα και τους fans για αυτό διέθεσε ένα βίντεο ανασκόπησης της σειράς.

Αυτό που διαφέρει όμως είναι πως το βίντεο εστιάζει στο ταξίδι του Jesse Pinkman, ο οποίος θα είναι και ο πρωταγωνιστής του "El Camino" -τίτλος της sequel ταινίας. Υπό τους ήχους του "Enchanted" του διδύμου Chloe x Halle το βίντεο είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και γεμάτο ένταση, κλείνοντας με την τελευταία σκηνή του φινάλε της σειράς. Μάλιστα, καλεί τους fans να δουν όλα τα επεισόδια του Breaking Bad πριν την ταινία, τα οποία είναι διαθέσιμα στο ελληνικό Netflix σε 4Κ ανάλυση. 

Στο El Camino θα δούμε τον Jesse του Aaron Paul, μετά την απόδρασή του, να προσπαθεί να φτιάξει ένα μέλλον για τον ίδιο. Εκτός απροόπτου θα δούμε πολλά πρόσωπα της σειράς να επιστρέφουν όπως τον Skinny Pete (Charles Baker), τον Saul Goodman του Bob Odenkirk, ενώ δεν αποκλείεται και η παρουσία του Bryan Cranston ως Walter White υπό τη μορφή flashback σκηνών. 

Φυσικά, στο τιμόνι του όλου εγχειρήματος βρίσκεται ο ιθύνων νους των Breaking Bad και Better Call Saul, Vince Gilligan

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2019.