Portrait of a Lady on Fire trailer | Μία καλλιτέχνιδα βρίσκει ανέλπιστα την έμπνευση και τον έρωτα

Και κάνει τα πάντα για να τα κρατήσει
10 Σεπτεμβρίου 2019 18:45
Portrait of a Lady on Fire trailer | Μία καλλιτέχνιδα βρίσκει ανέλπιστα την έμπνευση και τον έρωτα

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα εποχής Portrait of a Lady on Fire την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Céline Sciamma, επιμελούμενη όμως και το σενάριο, με πρωταγωνίστριες τις Noémie Merlant, Adèle Haenel και την Luàna Bajrami.

Το έργο αυτό απέσπασε φέτος το βραβείο Queer Palm στο Φεστιβάλ των Καννών, με την Sciamma να συνιστά την πρώτη βραβευμένη γυναίκα σκηνοθέτη στην εν λόγω κατηγορία της διοργάνωσης, ενώ στέφθηκε νικήτρια και όσον αφορά το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στην Γαλλία, τέλη του 18ου αιώνα , σε ένα απομονωμένο νησί στη Βρετάνη. Εκεί στην ‘Marianne’(Merlant), μία νέα ζωγράφο ανατίθεται από μία εύπορη οικογένεια να φτιάξει το πορτραίτο της κληρονόμου τους, ώστε να προσελκύσει υποψήφιους εξίσου πλούσιους μνηστήρες. Η πελάτης της, ‘Héloïse’ (Haenel) είχε αρνηθεί στο παρελθόν να φιλοτεχνήσει κάποιος τον πίνακά της μιας που στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να παντρευτεί. Ξέροντάς το αυτό η ηρωίδα μεταμφιέζεται σε υπηρέτρια της ‘Héloïse’ ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και σιγά σιγά έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την κυρία της, νιώθοντας δυνατά συναισθήματα γι’ αυτήν.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι:  Luàna Bajrami, Valeria Golino, Christel Baras, Armande Boulanger, Guy Delamarche και ο Clément Bouyssou.

Το Portrait of a Lady on Fire έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: