Once Upon A Time In Hollywood: O Tarantino θέλει να το μετατρέψει σε μίνι σειρά για το Netflix

Αυτό αποκαλύπτει ο Brad Pitt
10 Σεπτεμβρίου 2019 13:22
Once Upon A Time In Hollywood: O Tarantino θέλει να το μετατρέψει σε μίνι σειρά για το Netflix

Ο Quentin Tarantino απολαμβάνει την επιτυχία του τόσο σε εμπορικό όσο και σε επίπεδο κριτικών, Once Upon a Time In Hollywood, και φαίνεται πως έχει όρεξη να πειραματιστεί με το 9ο φιλμ του. Κάποιοι από εσάς θα θυμάστε πως το 8ο φιλμ του, The Hateful Eight, επανακυκλοφόρησε στο αμερικάνικο Netflix όχι ως ταινία, αλλά κομένο σαν μια μίνι σειρά έξι επεισοδιών. 

Τις φήμες πως το ίδιο θα κάνει και με το "Κάποτε στο Hollywood" δεν διέψευσε παραδόξως ο ένας εκ των κύριων πρωταγωνιστών του φιλμ, Brad Pitt, o οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε:

Ναι, έχει κάνει συζητήσεις για αυτό. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.

Μάλιστα, δήλωσε πως εάν υπάρξει μια streaming έκδοση του "Once Upon" αυτή θα επέκτεινε διάφορες πτυχές της πλοκής και θα πρόσθετε επιπλέον πλάνα, που δεν κατέληξαν στο τελικό cut. Για παράδειγμα μπορεί να μάθουμε τι συνέβη ακριβώς με τη γυναίκα του Cliff Booth. 

Ο Pitt που έχει τη δική του εταιρία παραγωγής (Plan B) μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό από τη δική του σκοπιά, λέγοντας πως η μετατροπή ταινιών σε μίνι-σειρές θα μπορούσε να είναι το μέλλον της βιομηχανίας:

"Βλέπω τις σειρές σαν κάτι που μπορείς να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο στους χαρακτήρες και την ιστορία και να εξερευνήσεις οπτικές που δεν μπορείς να κάνεις πάντα στις ταινιές. Πολλές από αυτές τις σκηνές καταλήγουν να κόβονται στη μονταζιέρα επειδή δεν χωράνε στο πλαίσιο αυτό. Για αυτό και βρίσκω ενδιαφέρον το ότι ο Tarantino πήρε το Hateful Eight και το αναπροσάρμοσε σε μια τετραμερής μίνι σειρά. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων."

Ο χρόνος θα δείξει εάν το Once Upon a Time in Hollywood καταλήξει στο Netflix σε μορφή σειράς.