Once Upon A Time in the MCU: Οι Avengers στο σύμπαν του Quentin Tarantino (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το επικό trailer-παρωδία!
07 Σεπτεμβρίου 2019 20:28
Once Upon A Time in the MCU: Οι Avengers στο σύμπαν του Quentin Tarantino (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Once Upon A Time in Hollywood αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά γεγονότα της χρονιάς. Στην ίδια κατηγορία όμως, για διαφορετικούς λόγους κατατάσσεται και το Avengers: Endgame, μιας και η κολοσσιαία επιτυχία του το μετέτρεψε στην πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. 

Ως γνωστόν ο Quentin Tarantino δημιούργησε το δικό του πολυσύμπαν ταινιών πολύ πιο πριν από τον γίγαντα της Marvel Studios. Τι θα γινόταν όμως εάν αυτά τα δύο με κάποιον τρόπο συναντιόντουσαν; Ένας φαν και ικανότατος μοντέρ ονόματι Mr. Krepshus υλοποίησε αυτή την ιδέα με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, γεννήθηκε το Once Upon a Time in the MCU, μια παρωδία του Avengers: Endgame, δηλαδή, με το χαρακτηριστικό στιλ του Ταραντίνο. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, πρόκειται για το επίσημο trailer του "Κάποτε στο Χόλιγουντ" κομμένο και ραμμένο με σκηνές από το Endgame, δημιουργώντας ένα άκρως απολαυστικό αποτέλεσμα. Εδώ, ο Fat Thor του Chris Hemsworth μοιάζει σαν άλλος Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), τον ρόλο του Brad Pitt παίρνει κατά κάποιον τρόπο ο Robert Downey Jr., ενώ ο Thanos παρουσιάζεται σαν τον Charles Manson. 

Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε κάτι άλλο απλά απολαύστε το βίντεο και συγκρίνετέ το με το αρχικό trailer του "Once Upon".