The Addams Family trailer | Και αν η ζωή δεν είχε και μια γεύση διασκεδαστικά μακάβριου, τότε τί;!

Ακούστε τους παλιόφιλους, ‘Addams’ και θα καταλάβετε!
06 Σεπτεμβρίου 2019 12:04
The Addams Family trailer | Και αν η ζωή δεν είχε και μια γεύση διασκεδαστικά μακάβριου, τότε τί;!

Η MGM έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία κινουμένων σχεδίων The Addams Family με σημείο αναφοράς την πιο ζωντανή και απίθανη φαμίλια από τον άλλο κόσμο, που ετοιμάζεται για μία ακόμη περιπέτεια στην μεγάλη οθόνη.

Τον φρέσκο αυτόν μύθο σκηνοθετεί ο συνδημιουργός του Sausage Party, Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) και ο Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels), με τον Matt Lieberman να έχει επιμεληθεί τους απολαυστικούς διαλόγους του έργου!

Η σύγχρονη αυτήν ιστορία αστείου και μακάβριου, επαναφέρει στο σινεμά την πολυαγαπημένη μας αντισυμβατική εκ φύσεως και εκ πεποιθήσεως ‘Οικογένεια Addams’ και μας προσκαλεί σε μία καινούργια εξιστόρηση των κατορθωμάτων τους! Το έργο αυτό είναι φυσικά επηρεασμένο από την αυθεντική ομότιτλη δουλειά του αξιόλογου καρτουνίστα Charles Addams αλλά και από τα φιλμ του Barry Sonnenfeld.

Εν προκειμένω, ακούγονται οι φωνές των: Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) ως ο ‘Gomez Addams’, και η Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) ως η σύζυγος του ήρωα, η 'Morticia Addams’, η Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) ως η κόρη τους ‘Wednesday Addams’, ο Finn Wolfhard (It, Stranger Things) ως ο αδερφός της, ο ‘Pugsley Addams’, ο Nick Kroll (Big Mouth, Sing) ως ο ‘Θείος Fester’, η Aimee Garcia (Lucifer, Supernatural) ως η ‘Denise’, η Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) ως η απίθανη Γιαγιά, και η βραβευμένη με Όσκαρ, Allison Janney (I, Tonya) ως η εχθρός των παραπάνω χαρακτήρων, η ‘Margaux Needler’.

Το The Addams Family θα κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: