Jojo Rabbit trailer | Στην άκρη! Ο Taika Waititi καταφτάνει με φόρα, μ’ ένα σπαρταριστό σατιρικό φιλμ!

Και γίνεται ο Hitler που κάνει όμως κολλητή παρέα με ένα δεκάχρονο!
04 Σεπτεμβρίου 2019 12:05
Jojo Rabbit trailer | Στην άκρη! Ο Taika Waititi καταφτάνει με φόρα, μ’ ένα σπαρταριστό σατιρικό φιλμ!

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική σάτιρα εποχής Jojo Rabbit του υποψήφιου από την Ακαδημία, Νεοζηλανδού Taika Waititi (Thor: Ragnarok, What We Do in the Shadows), με σταρ τον ίδιο, την Scarlett Johansson και τον μικρούλη Roman Griffin Davis.

Στην ανατρεπτική αυτήν κωμωδία ο Waititi ερμηνεύει τον Hitler, όσο σουρεάλ και αν φαντάζει κάτι τέτοιο, με την διαφορά ότι μας συστήνει ίσως την πιο ανάλαφρη-παιδαριώδη εκδοχή που θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς για τον Αδόλφο! Μάλιστα, εν προκειμένω, το πρόσωπο αυτό υποτίθεται ότι είναι ο φανταστικός φίλος ενός πιτσιρικά (Griffin Davis), του ‘Jojo "Rabbit" Betzler’ που ζει στη Γερμανία μαζί με την μητέρα του, ‘Rosie’ (Johansson) επί B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά τί συμβαίνει όταν το αγόρι ξετρυπώνει μέσα από την σοφίτα τους μία νεαρή Εβραία που κρύβεται;

Με την εξαιρετική αίσθηση του μαύρου χιούμορ που διαθέτει ο αντισυμβατικός αυτός δημιουργός μας αφηγείται μία νέα ιστορία που καυτηριάζει το μίσος, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό, με μοναδικό στυλ και ατάκες! 

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Alfie Allen (Game of Thrones), Rebel Wilson και η Thomasin Mackenzie.

Το Jojo Rabbit αφότου κάνει το παγκόσμιο άνοιγμά του στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, έχει οριστεί να ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 18 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: