Lucky Day trailer | Ο Luke Bracey θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του

Όμως η νέμεσή του είναι κάπου εκεί έξω, και μάλιστα με την μορφή ενός έμπειρου δολοφόνου
04 Σεπτεμβρίου 2019 11:44
Lucky Day trailer | Ο Luke Bracey θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Lucky Day την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, συνεργάτης του Quentin Tarantino από το Pulp Fiction, Roger Avary (Killing Zoe, The Rules of Attraction) ο οποίος υπογράφει εν προκειμένω και το σενάριο.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Red’ (Luke Bracey), έναν ληστή χρηματοκιβωτίων ο οποίος έχει μόλις αποφυλακιστεί, και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μην διαταραχθεί η ενότητα της οικογένειάς του. Παρόλαυτα, τα περασμένα εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν. Σήμερα πια, οι παλιές του ‘αμαρτίες’ τον κυνηγούν μέσω του ‘Luc’ (Crispin Glover), ενός ψυχοπαθή εκτελεστή που δεν θα σταματήσει να τον καταδιώκει μέχρις ότου τον εκδικηθεί για τον χαμό του αδερφού του!

Συμμετέχουν επιπλέον, οι ηθοποιοί: Nina Dobrev, Ella Ryan Quinn, Clé Bennett, Clifton Collins Jr., David Hewlett και η Nadia Farès.

Το Lucky Day έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: