Boy Genius trailer | Ένα αγόρι-ιδιοφυία αναλαμβάνει ρόλο επιθεωρητή στα θρανία!

Και μία σχολική σύμβουλος στέκεται πλάι του για να σωθεί η υπόληψη ενός αγαπημένου του
04 Σεπτεμβρίου 2019 11:34
Boy Genius trailer | Ένα αγόρι-ιδιοφυία αναλαμβάνει ρόλο επιθεωρητή στα θρανία!

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη νεανική κωμωδία Boy Genius για την οποία στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Bridget Stokes, με την Vicky Wight να υπογράφει το σενάριο, και με πρωταγωνιστή τον Miles Brown.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε ένα 12χρονο παιδί με απίστευτη ευφυία και φαντασία, τον ‘Emmett’ (Brown) ο οποίος τυγχάνει να είναι και το πιο δημοφιλές άτομο στο σχολείο του, το Heart High School. Αφότου ο αδερφός του, ‘Luke’ (Skylan Brooks), με τον οποίο ανέκαθεν ήταν πολύ δεμένοι, κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε μία σειρά κλοπών στο σχολείο τους, ο ‘Emmett’ θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον πραγματικό ένοχο ώστε η μητέρα τους να μην στείλει τον ‘Luke’ σε οικοτροφείο. Ο ήρωας με την βοήθεια μίας 60χρονης συμβούλου Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέως αστυνομικών μυθιστορημάτων, της ‘Mary’ (Rita Wilson), θα επιχειρήσουν να ανακαλύψουν τον δράστη. Την προσπάθειά τους αυτή θα στηρίξει η παρέα του μικρού και ένας καλοπροαίρετος δάσκαλος Φυσικής, με τους ‘Emmett’ και ‘Mary’ να είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο ακόμη και αυτό σημαίνει ότι θα μπουν σε αρκετές περιπέτειες!

Το cast συμπληρώνουν οι: Zach Gilford, Tracie Thoms, Ravi Patel, Arden Myrin, Nora Dunn και η India Everett.

Το Boy Genius αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: