El Camino: O Jesse Pinkman θέλει να δείτε αυτή τη σκηνή για να προετοιμαστείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μας βάζει στο ηλεκτρισμένο κλίμα της sequel ταινίας
29 Αυγούστου 2019 20:55
El Camino: O Jesse Pinkman θέλει να δείτε αυτή τη σκηνή για να προετοιμαστείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη για τους απανταχού fans του Breaking Bad μετά και την επίσημη αποκάλυψη της sequel ταινίας, με ένα πρώτο teaser, poster και την ημερομηνία πρεμιέρας -που ευτυχώς δεν αργεί. Ο Aaron Paul, που υποδύεται τον Jesse Pinkman, μίλησε πρόσφατα και για το πως η παραγωγή κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τα γυρίσματα του El Camino.

Ο ηθοποιός μέσα από τον Twitter λογαριασμό και λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια του El Camino, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους fans και να τους προετοιμάσει. Για κάποιον δικό του λόγο προτείνει να δούμε αυτή τη σκηνή για να "ζεσταθούμε" ενόψει της ταινίας που θα έρθει στο Netflix

"Ορίστε μια στιγμή από το Breaking Bad για να σας προετοιμάσει αργά και σταθερά για το τι έπεται." έγραψε ο Paul. Πρόκειται για μια έντονη και φορτισμένη σκηνή όπου ο Jesse ξεσπάει στον μέντορά του, Walter White (Bryan Cranston) για την κατάσταση που έχουν βρεθεί.

Ίσως να παίζει κάποιον ρόλο μιας και στο El Camino θα πρωταγωνιστεί ο Jesse, τον οποίο θα δούμε μετά την απόδρασή του στο φινάλε του Breaking Bad και πως θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, σύμφωνα με τη σύνοψη. 

Ο καιρός δεν είναι μακριά, μιας και το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου 2019.