Star Wars: Νέο trailer για το The Rise of Skywalker με σοκαριστικό τέλος

Το παραμύθι μιας ολόκληρης γενιάς φτάνει προς το τέλος του
26 Αυγούστου 2019 15:26
Star Wars: Νέο trailer για το The Rise of Skywalker με σοκαριστικό τέλος

Όσοι παρευρέθηκαν στην D23 Expo 2019 ήταν τυχεροί καθώς είδαν πρώτοι το νέο trailer του άκρως αναμενόμενου Episode IX του Star Wars, που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και θεωριών αφού το τέλος του έκρυβε μια ακόμη έκπληξη. Μια που είναι μεγαλύτερη από το σατανικό γέλιο του Palpatine στο προηγούμενο trailer. Τώρα αυτό το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο από τις Lucasfilms και Disney.

Με το μότο "Η ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς, φτάνει στο τέλος της" το νοσταλγικό ταξίδι σε όλο το έπος του Star Wars σβήνει με ένα απότομο "μαύρο" και αποκαλύπτονται νέες σκηνές από το The Rise of Skywalker, που αναμενόμενα εντυπωσιάζουν.

Οι Finn, Rey, Poe, C-3PO και Chewbacca βρίσκονται μαζί σε μια αποστολή, η Resistance παρατάσσεται σε μια διαστημική μάχη με χιλιάδες διαστημόπλοια του First Order, η Rey μάχεται με τον Kylo Ren στα απομεινάρια του Death Star(;) αλλά το φινάλε του trailer είναι που θα στείλει...αδιάβαστους τους fans. Ο Palpatine ακούγεται να λέει "Το ταξίδι σου φτάνει προς το τέλος του" και τότε αποκαλύπτεται μια Rey με μαύρο Sith χιτώνιο και...ένα διπλό κόκκινο lightsaber που θυμίζει αυτό του Darth Maul!

Ο σκηνοθέτης J.J. Abrams φαίνεται πως κρύβει αρκετούς άσους στο μανίκι του για το φινάλε του Skywalker Saga. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε ντεμπούτο και η νέα αφίσα του Episode 9. 

To Star Wars: The Rise of Skywalker θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου 2019.