Can You Keep a Secret? trailer | Αν νόμιζες ότι ζεις την ύστατη στιγμή, θα ξεστόμιζες τα μυστικά σου;

Η Alexandra Daddario το κάνει και οι αποκαλύψεις της θα της φέρουν αρκετούς μπελάδες
19 Αυγούστου 2019 10:11
Can You Keep a Secret? trailer | Αν νόμιζες ότι ζεις την ύστατη στιγμή, θα ξεστόμιζες τα μυστικά σου;

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία Can You Keep a Secret? της Elise Duran, εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο της Sophie Kinsella, με τον Peter Hutchings να έχει αναλάβει εδώ την προσαρμογή του σεναρίου.

Στο εν λόγω φιλμ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Alexandra Daddario (Baywatch,True Detective) η οποία μας συστήνεται ως η ‘Emma Corrigan’, μία αυθόρμητη και πρόσχαρη κοπέλα η οποία θεωρώντας εξαιτίας των αναταράξεων ότι το αεροσκάφος όπου επιβαίνει πρόκειται να συντριβεί, προβαίνει σε μία αμήχανη αποκάλυψη στον συνεπιβάτη της, ‘Jack Harper’ (Tyler Hoechlin) αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα ιδωθούν ποτέ ξανά! Το ζήτημα είναι ότι η πτήση τους ευτυχώς φτάνει με ασφάλεια στον προορισμό της, αλλά η ηρωίδα ανακαλύπτει λίγο αργότερα ότι δεν έπρεπε να είναι και τόσο ασυγκράτητη σε αυτά που λέει μιας και ο άγνωστος που καθόταν δίπλα της είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας όπου εργάζεται! Και κάπως έτσι ξεκινά μεταξύ τους μία περίπλοκη ιστορία έρωτα και ευτράπελων.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Judah Friedlander, Laverne Cox, Kimiko Glenn και η Sunita Mani.

Το Can You Keep a Secret? αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: