Ready or Not trailer | Η Samara Weaving ονειρευόταν την ιδανική νύχτα γάμου

Για να διαπιστώσει τελικά ότι οι νέοι της συγγενείς φαντάζονταν σκηνικά που παγώνουν το αίμα!
15 Αυγούστου 2019 07:36
Ready or Not trailer | Η Samara Weaving ονειρευόταν την ιδανική νύχτα γάμου

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ τρόμου Ready or Not των Tyler Gillett και Matt Bettinelli-Oplin, όπου του cast ηγείται η Samara Weaving (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Picnic at Hanging Rock, Ash vs. Evil Dead).

Το σενάριο ανέλαβαν οι Guy Busick και Ryan Murphy. Το έργο αφορά την ‘Grace’ (Weaving), μία νέα νύφη η οποία τη νύχτα του γάμου της θα έχει μία πολύ αλλόκοτη πρόταση από την ευκατάστατη οικογένεια του συζύγου της. Τα πεθερικά της συγκεκριμένα, της γνωστοποιούν πως για να αποτελέσει κανείς μέλος του κύκλου τους θα πρέπει να επιτύχει σε έναν ορισμένο αριθμό προκλήσεων, ένα είδους τελετουργικό-αγώνα επιβίωσης που διατηρούσαν όλα αυτά τα χρόνια όλες οι γενιές της φαμίλιας τους. Η εν λόγω παράδοση φέρνει την ηρωίδα σε οριακό σημείο αφού χρειάζεται να γλιτώσει απ’  όλες τις θανάσιμες παγίδες που υπάρχουν σε αυτό το νοσηρό παιχνίδι.

Το cast συγκροτούν μεταξύ άλλων, οι: Andie MacDowell (Groundhog Day), Adam Brody (Shazam!), Mark O’Brien (Halt and Catch Fire), Henry Czerny (Revenge), Kristian Bruun (Orphan Black), Melanie Scrofano (Wynonna Earp) και η Elyse Levesque (The Originals).

Το Ready or Not έχει οριστεί να αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: