The Addams Family trailer | Για να χτυπήσουμε όλοι ρυθμικά τα δάχτυλα στον ρυθμό των ‘Addams’!

Με κέφι και ζωντάνια παρακαλώ!
09 Αυγούστου 2019 10:25
The Addams Family trailer | Για να χτυπήσουμε όλοι ρυθμικά τα δάχτυλα στον ρυθμό των ‘Addams’!

Η MGM έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη animated μαύρη κωμωδία The Addams Family όπου η πιο ασυνήθιστη, και εφτάψυχη οικογένεια του κόσμου επιστρέφει δριμύτερη!

Την σκηνοθετική κλακέτα, εν προκειμένω κρατάει ο συνδημιουργός του Sausage Party, Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) και ο Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matt Lieberman.

Η μοντέρνα αυτήν περιπέτεια της μακάβρια υπέροχης ‘Οικογένειας Addams’ φέρει έντονες επιρροές και από την πρωτότυπη ομώνυμη δουλειά του αξιόλογου καρτουνίστα Charles Addams αλλά και από τις ταινίες του Barry Sonnenfeld.

Εδώ τις φωνές τους δανείζουν οι: Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) ως ο ‘Gomez Addams’, και η Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) ως η σύζυγος του ήρωα, η 'Morticia Addams’, η Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) ως η κόρη τους ‘Wednesday Addams’, ο Finn Wolfhard (It, Stranger Things) ως ο αδερφός της, ο ‘Pugsley Addams’, ο Nick Kroll (Big Mouth, Sing) ως ο ‘Θείος Fester’, η Aimee Garcia (Lucifer, Supernatural) ως η ‘Denise’, η Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) ως η απίθανη Γιαγιά, και η βραβευμένη με Όσκαρ, Allison Janney (I, Tonya) ως η εχθρός των παραπάνω μορφών, η ‘Margaux Needler’.

Η αυλαία για το The Addams Family έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: