Η Disney θα δώσει προτεραιότητα στο Avatar

Μετά την εξαγορά της Fox
08 Αυγούστου 2019 12:17
Η Disney θα δώσει προτεραιότητα στο Avatar

Πριν αρκετό καιρό η Disney αγόρασε την πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων της 20th Century Fox και όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ώρες, σκοπεύει να ετοιμάσει reboot των Home Alone και Night at the Museum. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον τα δικαιώματα μερικών ταινιών της Marvel όπως το X-MEN και το Fantastic Four της ανήκουν ξανά, καθώς και οι πασίγνωστες σειρές Avatar και Alien.

https://i.imgur.com/i6hCn1S.jpg

Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αφορούν το μέλλον του Avatar και στο που σκοπεύει να εστιάσει η Disney. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των οικομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, ο Bob Iger, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, επιβεβαίωσε πως πολλά από τα project της Fox που ήταν υπό ανάπτυξη σταμάτησαν, ωστόσο δύο από τις σειρές που σίγουρα θα συνεχίσουν είναι το Avatar και το Planet of the Apes.

https://i.imgur.com/RUfPmFT.jpg

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο James Cameron φτιάχνει ταυτόχρονα πολλές ταινίες Avatar, οι οποίες θα προβληθούν τα επόμενα χρόνια. Εκτός από την προαναφερθείσα ταινία που είναι από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία του σινεμά, ο Πλανήτης των Πιθήκων ήταν επίσης μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά ταινιών της FOX, με τα έσοδά της να αγγίζουν τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.