Good Boys trailer | Τρία αγόρια δεν λένε να κάτσουν και πολύ ήσυχα!

Και κάπως έτσι ξεκινούν για αυτά οι περιπέτειες!
07 Αυγούστου 2019 10:44
Good Boys trailer | Τρία αγόρια δεν λένε να κάτσουν και πολύ ήσυχα!

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη νεανική κωμωδία Good Boys των Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher) οι οποίοι με αυτήν τους την δουλειά επιχειρούν να μυηθούν στον χώρο της σκηνοθεσίας.

Η ταινία αφορά τον δωδεκάχρονο ‘Max’ (Jacob Tremblay) που όντας καλεσμένος στο πάρτι μίας συμμαθήτριάς του, προβληματίζεται πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που προκύψει εκεί το πρώτο του φιλί. Συνεπώς, μαζί με τους κολλητούς του, ‘Thor’ (Brady Noon) και ‘Lucas’ (Keith L. Williams) σκαρώνουν ένα κόλπο για να πάρουν από πρώτο χέρι μία γνώμη επί του θέματος κατασκοπεύοντας τους γείτονες. Έτσι, “δανείζονται” στα κρυφά το drone του πατέρα (Will Forte) του, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επιτρέπεται καν να το πλησιάσει. Εντούτοις, λόγω μίας αναποδιάς το drone παύει να λειτουργεί. Οι πιτσιρικάδες αγχωμένοι παλεύουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα πριν το μάθει ο γονιός του παιδιού. Κάνουν κοπάνα από το μάθημα και πασχίζουν να περισώσουν ό,τι μπορούν μπλέκοντας σε καταστάσεις που θυμίζουν ιστορίες για αγρίους!

Συμμετέχουν επιπρόσθετα οι Molly Gordon (Life of the Party) και Midori Francis (Ocean’s Eight).

Οι Seth Rogen, Evan Goldberg και James Weaver συντονίζουν τις διαδικασίες παραγωγής.

Το Good Boys θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: