1917: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει το επικό πολεμικό δράμα του Sam Mendes

Μαζί και το υπέρλαμπρο cast με τους Benedict Cumberbatch, Richard Madden και Colin Firth
02 Αυγούστου 2019 10:27
1917: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει το επικό πολεμικό δράμα του Sam Mendes

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το 1917 τη νέα ταινία του Sam Mendes, σκηνοθέτη των Skyfall, Spectre και Revolutionary Road. H επιστροφή του Mendes στη σκηνοθετική καρέκλα σηματοδοτείται από ένα τραχύ πολεμικό δράμα στον Ά' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά το Dunkirk του Christopher Nolan. 

Το 1917 σε σενάριο Mendes και Krysty Wilson-Cairns, διηγείται την ιστορία δύο βρετανών στρατιωτών του Schofield του George MacKay (Captain Fantastic) και του Blake του Dean Charles Chapman (Game of Thrones). Ανατίθεται στο δίδυμο αυτό να περάσουν από τις εχθρικές γραμμές με σκοπό να μεταφέρουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανατηφόρα επίθεση και να αποφευχθεί ο θάνατος χιλιάδων στρατιωτών, ανάμεσά τους και ο αδερφός του Blake.

Ανάμεσα στους αστέρες του cast που συγκέντρωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του American Beauty, βρίσκονται οι Richard Madden (Bodyguard, Game of Thrones), Benedict Cumberbatch (Avengers: Endgame), Mark Strong και Colin Firth

Το 1917 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου 2019 και στον υπόλοιπο κόσμο από τις 20 Ιανουαρίου 2020.