The Hunt trailer | Μία από τις πιο νοσηρές εκδοχές του κυνηγιού καταφτάνει

Και κανείς δεν είναι ασφαλής
31 Ιουλίου 2019 07:39
The Hunt trailer | Μία από τις πιο νοσηρές εκδοχές του κυνηγιού καταφτάνει

H Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ δράσης The Hunt για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers) ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Damon Lindelof (Lost) και ο συνεργάτης του από το The Leftovers, Nick Cuse.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε δώδεκα αγνώστους οι οποίοι ξυπνούν σε ένα μέρος που δεν ξέρουν, χωρίς όμως να μπορούν να εξηγήσουν ούτε το γιατί ούτε και το πώς κατέληξαν εκεί, στο ‘Manor House’ όπως ονομάζεται. Σε αυτήν την έκταση λαμβάνει χώρα μία από τις πιο φρικιαστικές versions του κυνηγιού, με ανθρώπινα θηράματα. Ωστόσο, οι διοργανωτές δεν είναι υποψιασμένοι ότι ανάμεσα στους αιχμαλώτους τους, είναι και η ‘Crystal’ (Betty Gilpin) που κατέχει πολύ καλά τις δυσκολίες και τις παγίδες του παιχνιδιού αυτού. Οπότε η απαίσια μορφή “ψυχαγωγίας” των δολοφόνων τους γυρνάει μπούμερανγκ. Η ηρωίδα εξολοθρεύει έναν έναν τους αληθινούς υπαίτιους για αυτήν την κατάσταση, μέχρι να φτάσει στο τέρμα όπου την περιμένει μία ακόμη πιο παράλογη γυναίκα  (Hilary Swank) η οποία και το ενορχήστρωσε όλο αυτό.

Εμφανίζονται επίσης οι Ike Barinholtz και Emma Roberts. Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζει ο Jason Blum (Get Out, The Purge series) με την εταιρεία του, Blumhouse Productions, και ο ίδιος ο Lindelof.

Το The Hunt έχει οριστεί να αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: