Once Upon A Time In Hollywood: Το καλύτερο άνοιγμα του Tarantino στο box office

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 9ο φιλμ του
30 Ιουλίου 2019 11:33
Once Upon A Time In Hollywood: Το καλύτερο άνοιγμα του Tarantino στο box office

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το άνοιγμα του Once Upon A Time In Hollywood του Quentin Tarantino στις πρώτες ημέρες προβολής του. Όπως μαθαίνουμε από το αμερικάνικο box office, το φιλμ ωδή προς την ανέμελη εποχή του Χόλιγουντ κατάφερε να σπάσει την εδραίωση των blockbusters και άλλων franchises και να πραγματοποιήσει άνοιγμα με πάνω από $41 εκατομμύρια. 

Αυτό είναι και το πιο επιτυχημένο εμπορικά ντεμπούτο ταινίας του Tarantino, το οποίο είναι κιόλας R-Rated (ακατάλληλο για ανηλίκους) και αποτελεί την πρώτη επί οθόνης συνεργασία των Brad Pitt και Leonardo DiCaprio. Ενδεικτικά, έσπασε το ρεκόρ του Inglorious Basterds του 2009 που έκανε άνοιγμα της τάξης των $38 εκατομμυρίων. Βέβαια, θα πρέπει να αποδείξει και την αντοχή της στο χρόνο, καθώς η παραγωγή της κόστισε $90 εκ. δολάρια, η πιο ακριβή στην καριέρα του βιρτουόζου σκηνοθέτη. 

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κατεβάσει το The Lion King της Disney από την κορυφή και αναμενόμενα, την ώρα που βαδίζει στο να ξεπεράσει το $1 δισεκατομμύριο εισπράξεις παγκοσμίως. 

Το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 22 Αυγούστου 2019.