Το Aladdin γίνεται η τρίτη ταινία της Disney για φέτος που ξεπερνάει το $1 δισ.

Επιτυχημένο το live-action remake του Guy Ritchie
27 Ιουλίου 2019 11:07
Το Aladdin γίνεται η τρίτη ταινία της Disney για φέτος που ξεπερνάει το $1 δισ.

Χρονιά-φλέβα χρυσού αποδεικνύεται ήδη το 2019 για την Disney, καθώς μπορεί να έχει μερικά στραβοπατήματα αλλα γενικότερα οι τεράστιες εμπορικές επιτυχίες δεν αφήνουν περιθώριο για αμφισβήτηση. Η Disney ανακοίνωσε μέσα από ένα δελτίο Τύπου πως το Aladdin ξεπέρασε το $1 δισεκατομμύριο σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office .

Πρόκειται για την τρίτη ταινία του κολοσσιαίου στούντιο για φέτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά το Captain Marvel και φυσικά το Avengers: Endgame, το οποίο έσπασε το ρεκόρ του Avatar και κατέχει την κορυφή του box office όλων των εποχών. 

Μάλιστα το φιλμ του σκηνοθέτη Guy Ritchie εκεί όπου είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για την εμφάνιση του μπλε Τζίνι του Will Smith, πλέον αποτελεί την 5η ταινία με τη σφραγίδα της Disney που μπαίνει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων μετά τα Alice in Wonderland, Beauty and the Beast, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, και Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Και μη ξεχνάμε πως έρχεται μια ακόμη...μικρή παραγωγή που ακούει στο όνομα Star Wars: The Rise of Skywalker που έρχεται τον Δεκέμβριο με σκοπό να κλείσει με κρότο την χρονιά.