A Beautiful Day in the Neighborhood trailer| Ο Tom Hanks γίνεται ο αξέχαστος «Mr.Rogers»

Και μας διηγείται την ιστορία της ζωής του με αστείρευτο κέφι και δημιουργικότητα
25 Ιουλίου 2019 06:56
A Beautiful Day in the Neighborhood trailer| Ο Tom Hanks γίνεται ο αξέχαστος «Mr.Rogers»

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα A Beautiful Day in the Neighborhood της Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?) που αφορά τη ζωή του πασίγνωστου παρουσιαστή Fred Rogers ή αλλιώς «Mr.Rogers» με τον βραβευμένο από την Ακαδημία, Tom Hanks να μας συστήνεται ως το εν λόγω πρόσωπο.

Η παραγωγή αυτή της Sony Pictures θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας ιδιαίτερος ύμνος προς την αληθινή φιλία, και ιδιαίτερα εκείνη που συνέδεσε ένα παράταιρο δίδυμο ατόμων, τον Fred Rogers (Hanks), τον οικοδεσπότη του αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για παιδιά “Mr. Rogers' Neighborhood”, και τον βραβευμένο δημοσιογράφο Tom Junod (Matthew Rhys). Ο εν λόγω κυνικός ρεπόρτερ θα κάνει την απόπειρα να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα για τον αστέρα αυτόν της τηλεόρασης ξεκινώντας βαθμιαία να αλλάζει την οπτική με την οποία βλέπει τον κόσμο γύρω του, και γενόμενος πιο δεκτικός απέναντι σε πιο εναλλακτικές οπτικές των πραγμάτων.

Τους διαλόγους του έργου επιμελήθηκαν οι Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster (Transparent, Beautiful Ruins). To cast συγκροτούν ακόμη ο Chris Cooper (The Town) ως ο πατέρας του Junod.

Οι Marc Turtletaub και Peter Saraf της Big Beach αναλαμβάνουν ως παραγωγοί, μαζί με τον Youree Henley (The Beguiled, 20th Century Woman).

Το A Beautiful Day in the Neighborhood έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: