Τα γυρίσματα του remake ‘Candyman’ ξεκινούν αυτόν τον Αύγουστο

Με πρωταγωνιστή τον Yahya Abdul-Mateen II
18 Ιουλίου 2019 07:01
Τα γυρίσματα του remake ‘Candyman’ ξεκινούν αυτόν τον Αύγουστο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι διαδικασίες για το remake Candyman έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν φέτος τον Αύγουστο με την Nia DaCosta (Little Woods) να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας και τον βραβευμένο με Όσκαρ, Jordan Peele (Get Out) να αναλαμβάνει ως σεναριογράφος, αλλά και ως εξωτερικός παραγωγός από κοινού με τον Win Rosenfield.

Η νέα αυτή διασκευή εμπνέεται από το διήγημα The Forbidden της μυθιστορηματικής σειράς Books of Blood του Clive Barker. Στην μοντέρνα λοιπόν, version του πρωτότυπου θρίλερ του 1992, θα δούμε πια ως πρωταγωνιστή τον Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, The Get Down) ο οποίος διαδέχεται τον προκάτοχό του, Tony Todd.

Έτσι, θα μεταφερθούμε σε ένα πιο σύγχρονο πλαίσιο, στο σημερινό Σικάγο και συγκεκριμένα στη γειτονιά όπου στην δύση του 19ου αιώνα υποτίθεται ότι σκορπίστηκε στον αέρα η τέφρα του εκδικητικού πνεύματος με έναν γάντζο αντί για χέρι, του ‘Candyman’. Βάσει του θρύλου την παρουσία αυτήν από το υπερπέραν δύναται να επικαλεστεί όποιος ξεστομίσει πέντε φορές το όνομά της μπροστά σ’ έναν καθρέφτη. Το μέρος όπου χάθηκαν τα απομεινάρια του ήταν μία πολύ φτωχή συνοικία η οποία πλέον έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Εκεί μία νεαρή φοιτήτρια που πρόκειται να ολοκληρώσει τις σπουδές της πάνω σε λαϊκούς αστικούς μύθους που μελετά, θα μάθει και για εκείνον του ‘Candyman’ και παρ’ ό,τι δύσπιστη θα δοκιμάσει να τον καλέσει…

Το Candyman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουνίου του 2020.