Star Wars: Η "Rey" θυμάται τι της είπε στο αυτί η Carrie Fisher στη σκηνή που αγκαλιάζονται

Η ατάκα της ήταν χαρακτηριστική της Carrie Fisher
07 Ιουλίου 2019 11:01
Star Wars:  Η "Rey" θυμάται τι της είπε στο αυτί η Carrie Fisher στη σκηνή που αγκαλιάζονται

Το πνεύμα της Carrie Fisher και ο χαρακτήρας της έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο σύμπαν του Star Wars. Ωστόσο, το κενό της δεν μπορεί να αναπληρωθεί και έτσι η Leia Organa θα επιστρέψει στο Star Wars: The Rise of Skywalker μέσω σκηνών που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια του The Force Awakens και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Μια από τις πρώτες σκηνές της Leia στο Episode IX την είδαμε στο πρώτο trailer, όπου αγκαλιάζει στοργικά την Rey, η οποία δακρύζει στην αγκαλιά της.

Η Daisy Ridley σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Vulture θυμήθηκε τα γυρίσματα αυτής της συγκινητικής σκηνής στο πλατό του The Force Awakens και τι της είπε η Fisher στο αυτί. Θα περίμενε κανείς να είναι κάτι βαθύ ή μια συμβουλή, αλλά η ατάκα της ήταν τυπική του χαρακτήρα της:

Η Fisher μου ψιθύριζε εκείνη τη στιγμή, "Αυτή είναι μια γ*****α μεγάλη αγκαλιά" Και εγώ προσπαθούσα να παίξω το ρόλο μου και είμαι σε φάση "Ω Θεέ μου, Carrie!". Δεν είχαμε συζητήσει κιόλας ακριβώς τι θα κάνουμε. 

Το οξύ χιούμορ της Fisher είναι μια από τις τελευταίες αναμνήσεις της Ridley. Η μεταθανάτια εμφάνιση της λατρεμένης Leia αναμένεται να σκορπίσει δάκρυα στους fans όταν το Star Wars: The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου.