JUMANJI: The Next Level | To πρώτο trailer είναι δείγμα ενός θεότρελου και ξεκαρδιστικού sequel

Τα πάντα αλλάζουν!
01 Ιουλίου 2019 18:34
JUMANJI: The Next Level | To πρώτο trailer είναι δείγμα ενός θεότρελου και ξεκαρδιστικού sequel

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το sequel του Jumanji: Welcome to the Jungle, που αποτέλεσε μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία με πάνω από $960 εκατομμύρια στο box office. Τώρα, μάθαμε και τον επίσημο τίτλο καθώς η ταινία που σκηνοθετεί και πάλι ο Jake Kasdan θα ονομάζεται Jumanji: The Next Level

Όπως είναι αναμενόμενο όλο το αρχικό cast επιστρέφει και αυτή τη φορά οι νεαροί έφηβοι gamers (Ser’Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman, και Morgan Turner) θα ξαναμπούν στο Jumanji για να σώσουν τον Spencer ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα στο παιχνίδι. Πολύ γρήγορα όμως αντιλαμβάνονται ότι τα πάντα έχουν αλλάξει στον κόσμο του και κυρίως...οι ρόλοι!

Τον χαρακτήρα του Dwayne Johnson χειρίζεται ο ιδιόρρυθμος παππούς του Spencer, που τον υποδύεται ο Danny DeVito, τον χαρακτήρα του Kevin Hart υποδύεται ο Danny Glover, κολλητός του DeVito στην ταινία και τέλος τον χαρακτήρα του Jack Black θα χειρίζεται ο Ser'Darius Blain. Η μόνη που δεν αλλάζει είναι η Karen Gillan, που συμπληρώνει την πρωταγωνιστική τετράδα, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν οι Nick Jonas και Awkwafina. Δείτε το καταιγιστικό και ξεκαρδιστικό trailer και ετοιμαστείτε για το...επόμενο επίπεδο!

Το JUMANJI: The Next Level θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2019.