The Good Liar trailer | Ο Ian McKellen ετοιμάζει μία πολύ φιλόδοξη απάτη

Όμως η γνωριμία του με την Helen Mirren θα ανατρέψει τα πλάνα του
26 Ιουνίου 2019 21:23
The Good Liar trailer | Ο Ian McKellen ετοιμάζει μία πολύ φιλόδοξη απάτη

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα The Good Liar του Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Dreamgirls), όπου πρωταγωνιστούν δύο βετεράνοι της υποκριτικής, ο Ian McKellen και η Helen Mirren.

Το εν λόγω project της New Line Cinema συνιστά και την 4η συνεργασία του Sir Ian McKellen με τον παραπάνω σκηνοθέτη έπειτα από τις ταινίες Gods and Monsters, Mr. Holmes και το Beauty and the Beast.

Το έργο αυτό είναι κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Nicholas Searle, σε σενάριο του Jeffrey Hatcher.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν επαγγελματία απατεώνα εν ονόματι ‘Roy Courtnay’ (McKellen) που ετοιμάζει μία μεγάλη κομπίνα έπειτα από την online γνωριμία του με μία εύπορη χήρα, την ‘Betty McLeish’ (Mirren). Εντούτοις, από τη στιγμή που η ‘Betty’ δείχνει να ρίχνει τις άμυνές της και να έρχεται πιο κοντά του, εκείνος εκπλήσσεται από την διαπίστωσή του ότι νοιάζεται τελικά γι 'αυτήν με τρόπο που ενδέχεται να βάλει σε ρίσκο το καλοστημένο του κόλπο.

Το cast συμπληρώνουν και οι: Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, και ο Laurie Davidson.

Εν προκειμένω, ως παραγωγός αναλαμβάνει ο Greg Yolen, με τους Jack Morrissey Aaron L. Gilbert  και Jason Cloth να λειτουργούν ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το The Good Liar αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: