Ο Danny Boyle κάνει λόγο για νέο sequel του ‘28 Days Later’

Το project είναι στα σκαριά και με την υπογραφή του Alex Garland
24 Ιουνίου 2019 23:32
Ο Danny Boyle κάνει λόγο για νέο sequel του ‘28 Days Later’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του LADbible κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα υπάρξει καινούργιο sequel του μεταποκαλυπτικού θρίλερ με ζόμπι 28 Days Later, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο Danny Boyle του οποίου η πρώτη ταινία εξακολουθεί να παραμένει σημείο αναφοράς για ανάλογου τύπου φιλμ.

Πάνε δέκα επτά χρόνια από τότε, αλλά συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο καθηλωτικές μυθοπλασίες του είδους, με πρωταγωνιστή φυσικά τον σταρ πια του Peaky Blinders, Cillian Murphy. Ο διάσημος ηθοποιός υποδύθηκε τον ‘Jim’, έναν courier που ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο 29 μέρες μετά το ξέσπασμα ενός ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζωντανούς νεκρούς, έχοντας εξαπλωθεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα χνάρια του έργου αυτού βάδισε και ο κινηματογραφικός διάδοχός του, το 28 Weeks Later του Juan Carlos Fresnadillo με τους Robert Carlyle, Jeremy Renner, Idris Elba και την Rose Byrne να ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Όσον αφορά το κεφάλαιο που αναμένεται να προστεθεί στο σύμπαν του 28 Days Later, ο Boyle μιλώντας σε συνέντευξή του στην Independent, τόνισε για το φρέσκο εγχείρημα που ετοιμάζεται με σεναριογράφο για ακόμη μία φορά τον Alex Garland ο οποίος επεξεργάστηκε και τους διαλόγους της πρωτότυπης μυθοπλασίας:

«Ο Alex Garland και εγώ έχουμε μία υπέροχη ιδέα και για 3ο μέρος! Και είναι πολύ καλή! Το αυθεντικό φιλμ οδήγησε σε μία μικρή αναβίωση του δράματος με ζόμπι χωρίς να σχετίζεται με κανένα από άλλα αντίστοιχα. Και χωρίς να παλιώσει καθόλου. Πλέον, ο Garland συγκεντρώνεται στο πώς να κατευθύνει την δουλειά του τώρα. Οπότε είναι κάτι που εκκρεμεί και ποτέ-ξέρεις!».

Εμείς ανυπομονούμε για την συνέχεια της ιστορίας! Εσείς;! Για θυμηθείτε το κύριο θέμα από το soundtrack που επιμελήθηκε το 2002 ο John Murphy και που πολλοί το ξέρετε και από το Metro Exodus!