Έξω φρενών ο Samuel L. Jackson με το λάθος στην αφίσα του Spider-Man: Far From Home (pics)

Αντέδρασε αναλόγως στα social media
24 Ιουνίου 2019 20:30
Έξω φρενών ο Samuel L. Jackson με το λάθος στην αφίσα του Spider-Man: Far From Home (pics)

Ο Samuel L. Jackson θα επιστρέψει στο πολυαναμενόμενο Spider-Man: Far From Home στο ρόλο του Nick Fury, με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της ταινίας. Φαίνεται όμως πως ο πασίγνωστος ηθοποιός ανακάλυψε ένα τραγικό λάθος που έχει γίνει σε μια από τις αφίσες της ταινίας με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Σε ένα από τα character posters ο Fury φαίνεται πως...δεν ξέρει σε ποια πλευρά θέλει τελικά να φορέσει την καλύπτρα του ματιού του.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Jackson έμεινε έκπληκτος με το πώς έγινε αυτό και η αντίδρασή του ήταν οργισμένη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uhhhhhhh, What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!! #headsgonroll #lefteyemuthafukkah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samuel L Jackson (@samuelljackson) στις 23 Ιούν, 2019 στις 7:03 μμ PDT

"Εεεε, τι στο γ*** γίνεται εδώ πέρα;;;" είπε βλέποντας το θέαμα πως το κάλυμα στο μάτι του Nick Fury βρίσκεται στο λάθος μάτι, ενώ στη διπλανή είναι στη σωστή πλευρά δηλαδή το αριστερό μάτι. 

Δύσκολα να διορθωθεί αυτό το λάθος στο... Photoshop μιας και χιλιάδες τέτοιες αφίσες έχουν αναρτηθεί στους κινηματογράφους όλου του κόσμου. Όπως και να έχει αυτή η γκάφα δεν θα επηρεάσει την εμπορική πορεία του Far From Home. Μάλιστα, ο Samuel Jackson αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο sequel, καθώς στρατολογεί τον Peter Parker στη SHIELD για μια αποστολή στην Ευρώπη. 

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Mακριά από τον Τόπο του) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου 2019.