Midsommar trailer | Οι Jack Reynor και Florence Pugh θα χρειαστεί να παλέψουν για την ζωή τους

Με μία αίρεση να τους φέρνει αντιμέτωπους με τον απόλυτο τρόμο
24 Ιουνίου 2019 21:33
Midsommar trailer | Οι Jack Reynor και Florence Pugh θα χρειαστεί να παλέψουν για την ζωή τους

Το A24 έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη ταινία ψυχολογικού τρόμου Midsommar την δράση της οποίας ενορχηστρώνει ο σκηνοθέτης του Hereditary, Ari Aster.

Η νέα του κινηματογραφική δουλειά αφορά ένα νέο ζευγάρι το οποίο υποδύονται ο Jack Reynor (Strange Angel) και η Florence Pugh (Outlaw King). Οι ήρωες αποφασίζουν να αναθερμάνουν την μεταξύ τους σχέση που έχει αρχίσει να εμφανίζει ολοένα και πιο πολλά προβλήματα. Έτσι, οργανώνουν μία εξόρμηση στο εσωτερικό της Σουηδίας για να χαλαρώσουν σε μία φαινομενικά ήσυχη περιοχή μένοντας σε κάποιον φίλο τους με αφορμή και ένα δημοφιλές τοπικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα εκεί στα μέσα του καλοκαιριού. Το ταξίδι αναψυχής τους ωστόσο, σύντομα θα πάρει εφιαλτική τροπή καθώς γίνονται στόχος μίας βίαιης αίρεσης.

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επιπλέον οι: Will Poulter (Detroit), William Jackson Harper (The Good Place), Ellora Torchia (Broadchurch), Archie Madekwe (Teen Spirit) και ο Vilhem Blomgren.

Το Midsommar έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στα αμερικανικά σινεμά στις 3 Ιουλίου του 2019, ενώ στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: