Marvel Studios: Τον Keanu Reeves θέλει στο MCU ο Kevin Feige

Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών
21 Ιουνίου 2019 13:30
Marvel Studios: Τον Keanu Reeves θέλει στο MCU ο Kevin Feige

Με την αναγέννησή του ως αστέρας ταινιών δράσης χάρη στο ρόλο του John Wick αλλά και την εμφάνισή του στην E3 2019 που...μας έκοψε την ανάσα, ο Keanu Reeves έχει κάνει όλο το ίντερνετ να μιλά για αυτόν και να αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood. Βέβαια, στο στόχαστρο του γίγαντα της Marvel ο χαρισματικός ηθοποιός βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Kevin Feige, επικεφαλής των Marvel Studios παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη για την επανακυκλοφορία του Endgame στους κινηματογράφους και ερωτήθηκε για το μέλλον του MCU και του cast. Ο δημοσιογράφος του Comicbook.com τον ρώτησε συγκεκριμένα για τον Keanu Reeves και εάν έχουν υπάρξει συζητήσεις, με τον Feige να απαντά χαμογελώντας:

Μιλάμε μαζί του για σχεδόν κάθε ταινία που κάνουμε. Μιλάμε με τον Keanu Reeves σχετικά με το τι θα κάνουμε. Δεν ξέρω εάν και πότε θα γίνει μέλος του MCU αλλά θέλουμε παρα πολύ να βρούμε τον σωστό τρόπο για να γίνει. 

Μάλιστα, παρομοίασε την περίπτωση του Reeves με αυτή του Jake Gyllenhaal, τον οποίον προσέγγισαν αρκετές φορές πριν έρθει ο κατάλληλος ρόλος, αυτός του Mysterio στο Spider-Man: Far From Home. Ο ιθύνων νους του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ελπίζει πως το ίδιο θα συμβεί με τον Reeves και πως κάποια στιγμή το deal θα κλείσει. Ίσως οι ανακοινώσεις για το Phase 4 του MCU να κρύβουν εκπλήξεις;

Να θυμίσουμε πως ο Keanu Reeves δανείζει επίσης τη φωνή του για το Toy Story 4 στο ρόλο του Duke Caboom που από σήμερα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.