Ο Michael Fassbender υπέγραψε για την συμμετοχή του στο κατασκοπευτικό θρίλερ ‘Malko’

Με την Lionsgate να φιλοδοξεί να μας συστήσει τον επόμενο μεγάλο πράκτορα μετά τον ‘007’
19 Ιουνίου 2019 21:59
Ο Michael Fassbender υπέγραψε για την συμμετοχή του στο κατασκοπευτικό θρίλερ ‘Malko’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Fassbender (X-Men films, Alien: Covenant, 12 Years a Slave) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και καθήκοντα παραγωγού στο κατασκοπευτικό θρίλερ Malko.

Το εν λόγω project θα αντλήσει υλικό από την ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων S.A.S. του Gerard de Villiers, που έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 120 εκατ. αντίτυπα. Το πρώτο φιλμ θα βασιστεί ειδικότερα στο βιβλίο “Checkpoint Charlie”. Το σενάριο θα προσαρμόσει κατάλληλα ο υποψήφιος για Χρυσό Αγαλματίδιο, Eric Warren Singer (American Hustle, Top Gun: Maverick).

Ο Fassbender θα υποδυθεί τον υπερκατάσκοπο ‘Malko Linge’, έναν αυστριακής καταγωγής ευγενή και πράκτορα της CIA που σκληραγωγήθηκε ενώ βρισκόταν σε ειδικό ναζιστικό στρατόπεδο εργασίας για αιχμάλωτους κατασκόπους. Ο ‘Malko’ έμαθε πολύπλοκες σκοτεινές μεθόδους εκμαίευσης της αλήθειας. Τώρα πια ως ενήλικας έχει αποσυρθεί σε μία οικογενειακή έπαυλη βυθιζόμενος σταδιακά στην κατάθλιψη. Δέχεται λοιπόν, να εργαστεί ως κατάσκοπος του οποίου τις υπηρεσίες μισθώνει όποιος επιθυμεί. Βέβαια, εκείνος έχει τους δικούς του κανόνες και ηθικό κώδικα. Επιβιώνει με τον μόνο τρόπο που ξέρει όπως ένα άτομο που έχει επιζήσει βλέποντας πολλές φορές κατάματα τον θανάτο: να ζει στο τέρμα την ζωή, ακόμα και πράγματα που μπορεί να του την στερήσουν.

Πίσω από την παραγωγή του Malko θα βρίσκονται η Lionsgate και η Rocket Science.