Ready or Not | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η πιο νοσηρή εκδοχή του κρυφτού

Και η Samara Weaving θα πρέπει να βγει ζωντανή από αυτήν
18 Ιουνίου 2019 18:36
Ready or Not | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η πιο νοσηρή εκδοχή του κρυφτού

Η Fox Searchlight Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Ready or Not των Tyler Gillett και Matt Bettinelli-Oplin, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Samara Weaving (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Picnic at Hanging Rock, Ash vs. Evil Dead).

Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Guy Busick και Ryan Murphy. Η πλοκή της ταινίας εστιάζει στην ‘Grace’, μία νέα νύφη η οποία την νύχτα του γάμου της δέχεται μία περίεργη πρόσκληση από τους νέους της συγγενείς και γονείς του αγαπημένου της. Εκεί τα πλούσια και εκκεντρικά πεθερικά της σπεύδουν να της ανακοινώσουν πως προκειμένου να μπει κάποιος στην οικογένεια θα πρέπει να υποβληθεί σε ένα ιδιότυπο εθιμοτυπικό-πρόκληση που θυμίζει κρυφτό  και περνάει από γενιά σε γενιά. Ωστόσο, η δοκιμασία αυτήν σύντομα εξελίσσεται σε έναν αμείλικτο αγώνα επιβίωσης όπου η κοπέλα θα πρέπει να παλέψει σκληρά για την ζωή της.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Andie MacDowell (Groundhog Day), Adam Brody (Shazam!), Mark O’Brien (Halt and Catch Fire), Henry Czerny (Revenge), Kristian Bruun (Orphan Black), Melanie Scrofano (Wynonna Earp) και η Elyse Levesque (The Originals).

Το Ready or Not αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: