Toy Story 4: "Απασφάλισε" ο Tom Hanks με τους αυστηρούς όρους της Disney στις συνεντεύξεις (βίντεο)

Ξέσπασε ο ηθοποιός για το τι πρέπει και δεν πρέπει να λέει
16 Ιουνίου 2019 20:36
Toy Story 4: "Απασφάλισε" ο Tom Hanks με τους αυστηρούς όρους της Disney στις συνεντεύξεις (βίντεο)

Είναι γνωστές οι πρακτικές της Disney σχετικά με τα press tours και τα σφιχτά λουριά με τα οποία δένει τους αστέρες της, ώστε να μην αποκαλύψουν στοιχεία σχετικά με την πλοκή της εκάστοτε ταινίας. Ένας όμως αστέρας τους απασφάλισε ενάντια σε όλους αυτούς τους όρους που θέτουν οι ιθύνοντες της Disney.

Κανένας άλλος εκτός από τον Tom Hanks δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό και στην βραδινή εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ομώνυμου διάσημου τηλεπαρουσιαστή, προέβη σε αποκαλύψεις:

"Ξέρεις τώρα πόσοι χαρτογιακάδες θέλουν να με δείρουν επειδή το έβγαλα αυτό στη φόρα;"

Ο ηθοποιός που τώρα περιοδεύει για την ταινία Toy Story 4 όπου για ακόμη μια φορά δανείζει τη φωνή του στον λατρεμένο Woody μίλησε ανοιχτά για τα "press talk points" που τους δίνει η Disney.

"Έχω αυτά τα σημεία αναφοράς που η Disney μας δίνει στην αρχή κάθε δημοσιογραφικής περιοδείας και αυτά πρέπει να τα τηρείς κατά γράμμα, σαν νόμο. Δες πόσες φορές τα έχω μελετήσει....έχω ρίξει μέχρι και ντοματοχυμό πάνω του κάποια στιγμή. 

Μάλιστα στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Hanks έκρυψε τα spoilers, δίνοντας κιόλας παραδείγματα, όπως το ότι η Bo Peep θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ως μια δυναμική χαρακτήρας εξαρχής. Ακόμη και ο Kimmel που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε τέτοιες διαδικασίες έχει βρεθεί στην ίδια θέση και συμπάσχει με τον Hanks, λέγοντας πως "γέλασε πολύ δυνατά". 

Απολαύστε τη στιγμή στο βίντεο παρακάτω και να σας θυμίσουμε ότι το Toy Story 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.