Οι "Luke Skywalker" και "Captain Kirk" σε μοναδική στιχομυθία για το logo του Starfleet στον Άρη

Tα επικά tweets των Mark Hamill και William Shatner
16 Ιουνίου 2019 15:58
Οι "Luke Skywalker" και "Captain Kirk" σε μοναδική στιχομυθία για το logo του Starfleet στον Άρη

Πριν από μερικές ημέρες η NASA αποκάλυψε φωτογραφίες από την επιφάνεια του Άρη που αποκάλυψαν έναν αμμόλοφο του οποίου το σχήμα μοιάζει με το λογότυπο του Starfleet από το Star Trek, ξεκινώντας φυσικά ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για την προέλευσή του. Φυσικά, το "πρόσωπο" του Star Trek, ο Williams Shatner που υποδύθηκε τον εμβληματικό Cpt. James Kirk δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το δικό του tweet για να ζηλέψουν οι fans του "αντίπαλου δέους" που ακούει στο όνομα Star Wars.

Φυσικά, η έταιρη εμβληματική φιγούρα του Star Wars, ο Mark Hamill, ο οποίος είναι δεινός χρήστης του Twitter δεν άφησε την καρφίτσα να πέσει και έχοντας ήδη αρκετές αλληλεπιδράσεις στα social media με τον ομόλογό του, πρόσθεσε άλλη μία. Ωστόσο, δήλωσε να μη συγκινείται από το εύρημα στον πλανήτη Άρη και σε μια τρολ απάντηση το παρομοίασε με...μπούμερανγκ:

Ο "Cpt. Kirk" απάντησε στον Luke Skywalker λέγοντάς του "να μην είναι ζηλιάρης":

Με τη σειρά του ο Hamill θέλοντας να...ανεβάσει τους τόνους συνέχισε το τρολάρισμα στο σύμπαν του Star Trek, λέγοντας ότι μοιάζει με κρουασάν, αφήνοντας το hashtag #LiveLongAndUnfollowMe που παραπέμπει στην Βουλκάνια ατάκα "Live Long and Prosper" του Spock:

Σε αυτή τη fan-based "κόντρα" φαίνεται πως τη τελευταία λέξη είχε ο Shatner που του είπε "φέρε μου έναν μαζί με τον καφέ μου".