Toy Story 4 | Στο νέο trailer ετοιμάζεται μία αποστολή διάσωσης!

Όλοι στις θέσεις σας! Ξεκινάμε!
13 Ιουνίου 2019 19:28
Toy Story 4 | Στο νέο trailer ετοιμάζεται μία αποστολή διάσωσης!

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο animated φιλμ Toy Story 4 της Walt Disney Pictures και της Pixar, όπου ο ‘Woody’ και η παρέα του θα μπουν άλλη μία συναρπαστική περιπέτεια!

Ο ξεχωριστός αυτός ήρωας και οι φίλοι του επανέρχονται δριμύτεροι υποδεχόμενοι στην κομπανία τους νέα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τον ‘Forky’, ένα πιρουνάκι που η ‘Bonnie’ του έδωσε άλλη μορφή και σκοπό, αλλά το ίδιο επιμένει ότι δεν είναι παιχνίδι! Έτσι, όποτε προσπαθεί να διαφύγει από το δωμάτιο της μικρούλας, πάντα κάποιος το παίρνει είδηση και τον φέρνει ξανά πίσω! Επιπλέον, οι αγαπημένοι μας ήρωες θα δώσουν το παρόν σε μία γιορτή όπου θα γνωρίσουν τους ‘Ducky’ και ‘Bunny’, δύο κουκλάκια που βρίσκονται στον πάγκο με τα βραβεία για όποιον κερδίζει μία δοκιμασία στο λούνα πάρκ. Ενωμένοι πια όλοι μαζί θα κάνουν ένα αξέχαστο ταξίδι που θα τους διδάξει πως τα καλύτερα πράγματα σε αυτή την ζωή δεν είναι τρόπαια αλλά πολύτιμες στιγμές που αξίζει να ζήσει κανείς!

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Keanu Reeves, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Tony Hale Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette, και η Joan Cusack.

 

Το Toy Story 4 αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου του 2019.