Good Boys trailer | Πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα μέσα σε μία μέρα;

Και ειδικά για κάποια δωδεκάχρονα πιτσιρίκια;
11 Ιουνίου 2019 18:37
Good Boys trailer | Πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα μέσα σε μία μέρα;

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Good Boys των Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher) οι οποίοι με αυτό το φιλμ επιχειρούν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον δωδεκάχρονο Max (Jacob Tremblay) ο οποίος δέχεται πρόσκληση για ένα πάρτι, όμως πανικοβάλλεται γιατί δεν ξέρει πώς να χειριστεί το θέμα του πρώτου φιλιού. Εκείνος λοιπόν, και οι κολλητοί του, ‘Thor’ (Brady Noon) και ‘Lucas’ (Keith L. Williams) αποφασίζουν να πάρουν το drone του πατέρα (Will Forte) του ‘Max’ το οποίο δεν επιτρέπεται να το αγγίξει καν ο μικρός, και πηγαίνουν να κατασκοπεύσουν ένα ζευγάρι εφήβων στο γειτονικό σπίτι. Δυστυχώς όμως, λόγω μιας αναποδιάς το drone αχρηστεύεται. Τα παιδιά προκειμένου να το αντικαταστήσουν για να μην πάρει είδηση ο γονιός του ήρωα, κάνουν κοπάνα και αρχίζουν μία περιπέτεια με ευτράπελα και πολλά μπλεξίματα που θα φέρουν στο κατόπι τους ακόμη και την αστυνομία!

Παίζουν επίσης οι Molly Gordon (Life of the Party) και Midori Francis (Ocean’s Eight).

Ως παραγωγοί αναλαμβάνουν εν προκειμένω οι Seth Rogen, Evan Goldberg και James Weaver.

Το Good Boys αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: